anjung setiawangsa Headline Animator

Monday, July 27, 2009

MALIKUL SEMBAB TESEMBAB LAGI -Tukar Tiub

PAS: MUHYIDDIN PUTAR BELIT NIAT NIK AZIZ - malaysiakini

PAS mendakwa Muhyiddin Yassin telah memutarbelitkan kenyataan Nik Aziz Nik Mat berhubung kesediaan menteri besar itu melupakan sengketa dengan kerajaan pusat.

"Muhyiddin jangan putar belit. Yang tuan guru maksudkan, isu kerajaan pusat dengan kerajaan negeri, bukan hubungan Umno-PAS.

"Yang dia hendak bawa dalam (mesyuarat) Majlis Tertinggi Umno apa perlunya?" soal Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub.

Ahli parlimen Kubang Kerian mengulas kenyataan timbalan perdana menteri semalam yang dilaporkan berkata, MT yang bersidang pada 31 Julai akan membincangkan langkah awal ke arah merapatkan hubungan kedua-dua parti itu.

BACA LAPORAN AWAL

MT UMNO AKAN BINCANG – utusan melayau

KAMPALA 26 Julai - Muhyiddin Yassin mengalu-alukan kesediaan Menteri Besar Kelantan, Abdul Aziz Nik Mat untuk menjalin hubungan baik dengan Kerajaan Pusat dan yakin ia akan membuka lembaran baru kerjasama antara kedua-dua pihak.

Timbalan Presiden UMNO yang juga Timbalan Pengerusi Barisan Nasional (BN) itu bersyukur kerana Mursyidul Am Pas itu akhirnya menunjukkan sikap positif terhadap isu kerajaan perpaduan.

KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…

Kah kah kah …. KANTOI LAGI MALIKUL SEMBAB… kah kah kah…

Kah kah kah…. KELUARKAN LAH FATWA LAGI… kah kah kah..

NOTA: Ini fatwa bari dari Al-malikul sembab “ al putar rikum al belitum al kelentongi wahidun malaysia ron.

Dalam bahasa Arabخَتَّال ; خَدَّاع ; خَيْدَع ; دَجَّال ; غارّ ; غَرَّار ; غَرُور ; غَشَّاش ; مُحْتا;مُحْتَال: مُخَاتِل ;

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...